Det är något speciellt med trädörrar!

Varför skaffa billiga dörrar i plast eller glasfiber när trädörrar är så mycket vackrare? När jag renoverade min insatslägenhet var det fula plastdörrar i lägenheten men de har jag slängt och istället köpte jag riktigt fina trädörrar av ett företag i Sundsvall. Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om det här med dörrar och jag blev då rekommenderad av en läsare att ta kontakt med det här företaget som säljer trädörrar i Sundsvall med omnejd och jag är så glad för tipset som visade sig vara en så bra rekommendation. Dessa dörrar är inte bara trevliga att se på utan ger också värme och individualitet till ett hem. De kan vara lite dyrare än till exempel plast- eller glasfiberdörrar, men det är helt värt det! Träpaneler är helt enkelt så mycket bättre än de billiga, kalla och opersonliga plastdörrar du kan få från IKEA eller andra butiker. De håller också längre och blir vackrare med åren, vilket inget annat material kan skryta med med en sådan skönhet som träpaneler (givetvis när de behandlas på rätt sätt). Du kan även måla dina dörrar och blev det fel är det ingen katastrof då det är lätt att ta bort färgen och måla om dem.

Trä är ett levande material och bor man i Sverige som är ett land fullt med skog så känner jag i alla fall att det nästan är skamligt att inte ha mer av denna varan hemma. Tänk bara så vackert det är med riktiga trähus målade i en vacker röd färg, gärna falu rödfärg. Men det ska jag inte fördjupa mig i nu men jag hoppas hur som helst att det här inlägget ska kunna vara litet till hjälp för alla er som står i valet inför kvalet vad för slags dörrar ni ska satsa på att köpa