Kakelhem Byggservice AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på veckan. Det här med Bygg i Hisings Backa är någonting som har dykt upp allt oftare i kommentarsfältet, och någonting som jag därför kommer att ta upp i dagens inlägg. Det är nämligen så att jag och min man valde att vända oss till Kakelhem Byggservice AB, ett företag som vi fick rekommenderat till oss utav en nära vän till mig. Vi har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med renovering av vårt badrum, men tyvärr har vi tidigare stött på en hel del oseriösa och opålitliga företag inom bygg och renovering Jag är därför så otroligt glad och tacksam över att vi hittade just Kakelhem Byggservice AB, då detta företag verkligen kunnat hjälpa oss på bästa sätt med vår renovering. Kundservice är någonting som Kakelhem Byggservice ABs personal arbetar otroligt mycket med, och som för oss kunder var väldigt uppskattat. Vi kände oss väldigt sedda och viktiga för företaget och de arbetade hela tiden efter våra egna önskemål, behov och förutsättningar, vilket var skönt att veta. Hantverkarna som arbetar för Kakelhem Byggservice AB är otroligt duktiga och erfarna inom det här med bygg och renovering, och jag är fantastiskt glad över den hjälp vi fått. Vårt badrum är nu helt otroligt fint, och vi fick verkligen ett resultat som vi blev nöjda med.

Det märktes att Kakelhem Byggservice AB arbetade mycket med kvalitet och noggrannhet under processen, vilket även detta kändes väldigt tryggt. Vi kommer definitivt att anlita Kakelhem Byggservice AB i framtiden, ifall vi då kommer behöva hjälp med någonting inom bygg. Jag vill verkligen tipsa er läsare om detta företag, för er som befinner er i Hisnings Backa med omnejd, då alltså Kakelhem Byggservice AB. 

Du gillar kanske också...