Stubbfräsning och beskärning

Om du äger ett hus med en trädgård, är det viktigt att hålla den i god form. Detta kan vara ett stort projekt för dig som inte har mycket erfarenhet av trädgårdsarbeten, men det finns hjälp att få. Jag vände mig till ett lokalt trädgårdsföretag för stubbfräsning och beskärning och de gjorde ett fantastiskt jobb. De var snabba och prisvärda och jag känner mig mycket nöjd med resultatet. Jag rekommenderar starkt denna tjänst till andra som äger hus med trädgårdar. De kommer att göra ett bra jobb för dig, precis som de gjorde för mig.

Men nu höll jag nästan på att glömma att berätta att detta är ett företag som vänder sig till alla i Uppsala med omnejd. Om du bor här är det ett perfekt företag men om du bor i en annan stad så vet jag inte riktigt till vem du ska vända dig. Mitt tips till dig är att du söker på nätet efter någon som hjälper till med stubbfräsning och beskärning eller andra trädgårdsarbeten i den stad som du bor i. 

Nu kanske någon av er säger att det inte är svårt med beskärning, och ni har delvis rätt. Det beror ju på vad det är för växt, oftast är det väl inte så svårt men det kan ta mycket tid att göra jobbet och det är en bra anledning till att anlita hjälp. Stubbfräsning däremot är ingenting som man gör själv eftersom det krävs en speciell maskin. Det är inte någon maskin man brukar ha hemma så då får man ta hjälp helt enkelt. Efter att stubben eller stubbarna har frästs bort återstår en hög med sågspån och en grop i marken där stubben stod. Den kan man fylla med jord eller singel och förslagsvis även alla spån som blev. Hoppas inlägget var till hjälp!