Ta emot en ungdom i ditt hem

Hej och god morgon alla mina kära vänner som kommer in hit till mig på min blogg. Jag hoppas att ni känner att ni mår bra den här dagen och att ni har haft en riktigt härlig helg som ni har kunnat njuta av till fullo. I det här inlägget tänkte jag mig att jag skulle prata med er om ett företag som finns för er som vill bli ett familjehem i Eskilstuna, Västerås eller Södertälje med omnejder. Företaget som jag tänkte mig att jag skulle ta en liten stund till att prata om heter Fokus vård och rehabilitering, och jag kan av egen erfarenhet säga att det arbete som det här företaget utför är någonting utöver det vanliga.

När vi i vår familj valde att ta steget till att bli ett familjehem i Eskilstuna med omnejd så fick vi mycket kvalitativ hjälp för att förbereda oss inför allt det som vi skulle ställas inför. Dessutom fick vi helt fantastisk hjälp under hela den tiden då vårt hem var ett familjehem i Eskilstuna med omnejd, och det är någonting som jag verkligen är så glad för. Även om det är en krävande uppgift så har det gett oss så mycket glädje att jag inte kan tänka mig mitt liv utan de ungdomar som vi har fått vara ett familjehem i Eskilstuna åt under den här tiden. Om någon av er, mina kära läsare, känner er intresserade av att komma i kontakt med det här företaget för att få mer information kring hur ni själva ska gå till väga för att bli ett familjehem i Eskilstuna med omnejd så rekommenderar jag att ni går in på deras hemsida och läser mer om dem där.

Du gillar kanske också...