Vår lyckade köksrenovering

Vi har gjort en köksrenovering som blev alla tiders! Vi har bott i den här villan sedan 1990 men aldrig renoverat köket, så det var verkligen på tiden att vi gjorde det nu. En del personer är bra på att renovera själva, men vi är det inte så vi vände oss till professionella hantverkare i Uppsala som gjorde ett riktigt bra jobb. De bytte ut de gamla köksskåpen, vägg- och golvplattorna mot nya och installerade även nya bänkskivor och vitvaror. Vi var verkligen nöjda med resultatet!

Renoveringen avslutades för några veckor sedan, och vi njuter av vårt helt nya kök. Det är fantastiskt att ha allt detta utrymme nu – vi kan förbereda ännu mer genomarbetade måltider för våra gäster vid lunch- eller middagsbjudningar! Jag är säker på att de också kommer att njuta av det när de ser vilken förbättring vi har gjort i vårt hem. Så vad jag vill säga med det här inlägget, det är att det är möjligt att få hjälp med en köksrenovering om man inte vill göra den själv, och om man ska vända sig till hantverkare tycker jag att dem i vände oss till är mycket bra. Det är en firma som erbjuder sina byggtjänster här i Uppsala men det går att få dem att göra renoveringar även på andra ställen. Sedan finns det förstås många andra företag som erbjuder samma typ av tjänster, men jag kan verkligen rekommendera dessa killar som gjorde ett utmärkt jobb för oss. Väljer du någon annan, glöm inte ta referenser för det finns så många oseriösa företag.

Nu räcker det med att berätta om oss, jag vill höra din berättelse nu! Hur mår du? Har du funderat på att bygga om ditt kök ännu? Dela gärna med dig av dina erfarenheter med oss om du har gjort det 🙂