Vi har renoverat lite där hemma

Äntligen får jag skriva detta inlägg! Jag har längtat efter att renoveringen hemma skulle bli klar, så att jag kan få skriva om den men kanske främst om byggföretaget som gjort renoveringen; Johnson Grupp Bygg & Design. De erbjuder proffsig byggservice i Nacka och Tyresö, men också städservice för den som önskar det. Som ni vet så skriver jag sådana här inlägg ibland, kanske kan man kalla dem för tipsinlägg? När jag har kommit kontakt med ett företag som levererar riktigt bra tjänster så vill jag mer än gärna skriva inlägg om det. Det är definitivt inga sponsrade inlägg jag menar nu, utan dessa inlägg skrivs direkt från mitt hjärta faktiskt. Jag har ändå en ganska stor plattform, och då kan jag ju likaväl använda den till sådana här inlägg. Givetvis blandat med vanliga inlägg.

I alla fall, vi anlitade Johnson Grupp Bygg & Design för ett år sedan när vi först skulle bygga om vårt hus. Vi kom i kontakt med dem via en kollega till mig, som hade anlitat dem till deras renovering av sitt hus. Där har vi varit flera gånger, och det var riktigt snyggt utfört och definitivt något jag själv skulle kunna tänka mig. Det var därför jag och maken valde att ringa dem, och se ifall de var intresserade av att kika på de ritningarna vi hade för utbyggnationen av vårt hus.

De hakade på idén nästan direkt, vilket vi tyckte var superroligt! Vi hade lagt mycket tid och energi på den ritningen, så vi gissade att den vi vände oss till skulle haka på ganska så direkt. Och nu i efterhand är vi extremt nöjda med vårt val av byggentreprenör, då resultatet blev så mycket bättre än vad någon av oss hade hoppats på. Vi trodde faktiskt inte ens att det var möjligt, och därför vill jag så gärna skriva detta inlägg. Fler som får veta hur nöjda vi är, desto roligare.

Du gillar kanske också...