Vill du ge din bostad ett lyft?

Ibland kommer man till en punkt när man känner att man vill göra om hemma. Många har tröttnat på att lägga tid på renoveringar som aldrig blir klara och då kan det vara skönt att man vänder sig till ett företag som ser till att det äntligen blir färdigt. Eller så vill man helt enkelt bara vända sig till någon som kan vara behjälplig med totalrenovering. Efter en sådan renovering är bostaden i nyskick, som en nyproduktion. Jag fick hjälp av ett byggföretag med en totalrenovering av min bostadsrätt och det har blivit så fint och ett sådant lyft att jag verkligen känner att jag vill dela med mig till er om detta byggföretag. De hjälper alla i Kungsbacka med omnejd, ja till och med ända borta i Borås kan man få hjälp och att de jobbar över ett så stort geografiskt område beror på att deras goda rykte har spridit sig vida omkring.

De gjorde en totalrenovering och skapade ett nytt vardagsrum med öppen planlösning genom att ta bort väggen mot köket. De gav mig också ett modernt kök och badrum. Totalt sett såg det ut som om jag hade en helt ny bostadsrätt, vilket var precis vad jag ville. Byggföretaget gjorde verkligen allt från grunden till taket. Till och med isoleringsarbetet som behövde göras ingick i totalrenoveringen av mitt hem, så det har varit mycket komplett – och till en rimlig kostnad! Det har bidragit till att jag känner mig gladare varje gång jag åker hem från jobbet. Nu vill jag helst bara vara hemma för jag trivs så bra här. Innan var det lite si och så och jag ville inte alltid skynda mig hem eftersom jag inte riktigt trivdes. Men det gör jag nu och jag hoppas att alla ni som kommer att anlita dem kommer att känna er lika lyckliga som jag!